Oorkonde,penning en een verhaal steenfabriek malburgen

ipp ipp

Ik heb getracht te achterhalen waarvoor de penning was, ik denk voor 40 dienstjaren. De broers van Stef zijn allemaal een stuk ouder dan dat hij was en zijn broer die 7 jaar ouder is dan Stef wist het ook niet meer precies.
Deze broer heeft ook nog op de steenfabriek gewerkt en heeft op dat stoomtreintje gezeten. Hij wist ook nog te vertellen dat er brand was geweest in de oven.
Groeten van Marie-Louise.

 

Nogmaals en voor sommigen misschien tot vervelens toe, een foto van de Bakenhofseweg met, als ik het goed zie, op de achtergrond een schoorsteen van de steenhoven en op de voorgrond weer mijn overleden man Stef Peters.

Nogmaals en voor sommigen misschien tot vervelens toe, een foto van de Bakenhofseweg met, als ik het goed zie, op de achtergrond een schoorsteen van de steenhoven en op de voorgrond weer mijn overleden man Stef Peters.

Foto is van rond 1965 of 1966

Met dank aan Marie-Louise Peters Vliertman

Translate »